Vereniging Rijschool Belang

Vereniging Rijschool Belang

vrb

Waarom zou ik kiezen voor een VRB rijschool?

Les nemen bij een VRB rijschool garandeert je van: deskundige instructeurs, goed onderhouden lesauto’s, inzicht in je vorderingen, een betrouwbare lesovereenkomst en een goed slagingspercentage.

De vereniging rijscholen belang (VRB) is een belangenvereniging van en voor zelfstandige autorijschoolhouders en rijinstructeurs. Naast de belangen van de rijscholen, worden ook de belangen van jou als aspirant bestuurder (leerling) behartigd. Hierbij kan je denken aan bemiddeling tussen de VRB-rijschoolhouder en jij als aspirant bestuurder (leerling), mocht er een meningsverschil ontstaan tijdens de rijopleiding. Je kunt dan contact opnemen met het VRB bestuur en wij gaan kijken of het geschil tussen jou en de rijschoolhouder opgelost kan worden.

Helaas zijn er in Nederland nog teveel rijschoolhouders, die niet georganiseerd zijn bij een branche vereniging. Zij werken veelal zelfstandig en hebben geen interesse om collectief de rijschoolbranche te dragen.
VRB leden, zijn gemotiveerde rijschoolhouders/instructeurs, die hun beroep serieus nemen en als hoofdtaak hebben om hun kandidaten zo goed mogelijk voorbereid door het examen te loodsen. Na het behalen van je rijbewijs zal je, veilig, vlot en zelfstandig kunnen deelnemen aan het hedendaagse verkeer als beginnende bestuurder en uitgroeien tot een ervaren chauffeur.

Voor meer informatie willen wij je graag doorverwijzen naar de VRB website, of kun je contact opnemen met Van Kempen Rijopleiding.

Autorijschool Van Kempen Rijopleiding is een rijschool gespecialiseerd in spoedopleidingen en Engelstalige rijopleidingen in Tilburg en omstreken. De rijles vindt plaats in een Seat Ibiza 1.2 TDI Ecomotive.

Disclaimer - Algemene Voorwaarden