Spoedopleiding

Spoedopleiding

Snel je rijbewijs halen?

Via de snelcursus is het mogelijk binnen 5 tot 8 weken je rijbewijs te halen. Hiervoor moet je een intake doen om te beoordelen of de snelcursus bij je past, zo volg je een rijopleiding die als prettig ervaren wordt. Vervolgens wordt er een tijdsplanning bepaald waarbinnen het mogelijk is voor de leerling om het rijbewijs te behalen. De planning wordt  gemaakt op basis van je werk of studie en de bestaande reserveringstijd voor een praktijkexamen van  5 tot 8 weken (afhankelijk van locatie en of het een eerste of herexamen betreft). Hou daarmee rekening wanneer je wilt starten met de snelcursus! Het praktijkexamen en de tussentijdse toets zijn vaste onderdelen van de snelcursus.

De spoedopleiding is voor leerlingen die snel een auto rijbewijs willen halen. Je krijgt 4 tot 5 keer per week  rijlessen van 100 minuten (blokuur). Na ongeveer 3/4 van je rijopleiding volgt de tussentijdse toets. Direct na het einde van je rijopleiding volgt het praktijkexamen. Uiteraard geldt bij een versnelde rijopleiding een nauwgezette planning en een strikte naleving van de geplande uren. Bij deelname aan de spoedopleiding is het belangrijk dat je het theoriecertificaat al op zak hebt! Zonder dit certificaat mag je niet deelnemen aan de tussentijdse toets en het praktijkexamen!  De spoedopleiding is zo effectief, omdat men dagelijks bijna continu met autorijles bezig is. Onderzoeken hebben uitgewezen dat wanneer men meer dan 2 uur per dag met autorijden bezig is, de leerstof beter blijft hangen. Men boekt met grote sprongen vooruitgang in het autorijden. Door meer rijlessen in een korte periode te plannen, zal het behalen van het rijbewijs aanzienlijk sneller verlopen.

Stappenplan spoedopleiding / snelcursus

  •  Slagen voor het theorie-examen
  •  Machtigen van onze rijschool (voor de start van een spoedopleiding)
  •  Wij zullen de rijlessen gaan inplannen
  •  Wij gaan de tussentijdse toets reserveren
  •  Wij gaan je praktijkexamen reserveren

Autorijschool Van Kempen Rijopleiding is een rijschool gespecialiseerd in spoedopleidingen en Engelstalige rijopleidingen in Tilburg en omstreken. De rijles vindt plaats in een Seat Ibiza 1.2 TDI Ecomotive.

Disclaimer - Algemene Voorwaarden