Rijbewijs afhalen gemeente Tilburg

imagesRijbewijs afhalen gemeente Tilburg

Indien je geslaagd bent voor je praktijkexamen, kun je de eerst volgende werkdag naar het gemeentehuis in je woonplaats om het rijbewijs aan te vragen. (In sommige gemeenten dient vooraf online een afspraak gemaakt te worden voor de aanvraag van een rijbewijs).
Daarna zal het vijf werkdagen duren voordat je het rijbewijs kunt ophalen.
Tegen extra betaling is het echter mogelijk deze procedure te versnellen, de wachttijd bedraagt dan slechts een werkdag (Tarieven zijn per gemeente verschillend).

 

 

Wat moet ik meenemen naar het gemeentehuis?

Ga naar de website van de  gemeente Tilburg  (of je eigen woonplaats) om de openingstijden te bekijken en wat de tarieven voor de aanvraag van het rijbewijs zijn.
Ben je geslaagd op je 17de? Dan mag je tot je 18e verjaardag alleen autorijden met een coach naast je. Bijvoorbeeld je vader of je moeder. Hiervoor heb je een begeleiders pas nodig. Deze begeleiders pas kun je aanvragen bij 2toDrive en moet zijn aangevraagd voordat je een rijbewijs aanvraagt bij de gemeente.

Autorijschool Van Kempen Rijopleiding is een rijschool gespecialiseerd in spoedopleidingen en Engelstalige rijopleidingen in Tilburg en omstreken. De rijles vindt plaats in een Seat Ibiza 1.2 TDI Ecomotive.

Disclaimer - Algemene Voorwaarden