Rijschool van Kempen Rijopleiding Tilburg

Welkom bij rijschool van Kempen Rijopleiding

Logo rijschool van Kempen Rijopleiding

Ben je op zoek naar een goede rijschool in omgeving Tilburg? Van Kempen Rijopleiding is een rijschool met ruime mogelijkheden in opleidingen voor het behalen van het rijbewijs categorie B. Naast een reguliere opleiding (losse rijlessen), is onze specialiteit het verzorgen van spoedopleidingen. Van Kempen Rijopleiding is aangesloten bij VRB en gevestigd in de wijk Reeshof Tilburg.

Rijles nemen bij een VRB rijschool garandeert je van: deskundige instructeurs, goed onderhouden lesauto’s, inzicht in je vorderingen, een betrouwbare lesovereenkomst en een goed slagingspercentage.

In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in persoonlijke begeleiding naar het rijbewijs toe.Er is voor niemand een handboek waar in staat hoe hij/zij het best begeleid dient te worden.
Wil je binnenkort graag je rijbewijs halen in Tilburg of in de omgeving van Tilburg, maar weet je nog niet precies welke rijopleiding het beste bij je past? Of wil je eerst kennis maken met Van Kempen Rijopleiding Tilburg? Dan kun je gebruik maken van een vrijblijvende proefles / intakeles!

Autorijschool Van Kempen Rijopleiding is een rijschool gespecialiseerd in spoedopleidingen en Engelstalige rijopleidingen in Tilburg en omstreken. De rijles vindt plaats in een Seat Ibiza 1.2 TDI Ecomotive.

Disclaimer - Algemene Voorwaarden