Intake Rijles

Les L 2

Intake Rijles:

Een intake rijles voorafgaand aan een rijopleiding voorkomt problemen tijdens de rijlessen. In deze les wordt samen bekeken welke rijopleiding het beste bij je wensen aansluit. Als een spoedopleiding niet bij je past of je hebt simpelweg niet zoveel tijd, dan is er altijd nog een mogelijkheid tot het volgen van onze reguliere opleiding (losse rijlessen).

Het eerste wat je jezelf waarschijnlijk afvraagt voordat je met autorijlessen begint is, hoeveel rijlessen zal ik nodig hebben. Hoewel de één meer aanleg heeft dan de ander, moet je rekenen op zo’n 35 á 40 rijlessen voor het eerste rijexamen.
In het drukke verkeer van tegenwoordig is het praktisch onmogelijk om even tussen de bedrijven door het rijbewijs te halen. Het leren besturen van een auto vraagt om grondige scholing. Bespaar dus nooit op je rijlessen. Onvoldoende voorbereiding zal resulteren in onnodig zakken.

Autorijschool Van Kempen Rijopleiding is een rijschool gespecialiseerd in spoedopleidingen en Engelstalige rijopleidingen in Tilburg en omstreken. De rijles vindt plaats in een Seat Ibiza 1.2 TDI Ecomotive.

Disclaimer - Algemene Voorwaarden